Annonce
Del på Facebook   Print siden

Venligboerne åbner ny gratis tøjbutik

Fredag 21. juli 2017 kl. 06:56

Venligboerne åbner ny gratis tøjbutik
Der var masser at komme efter ved sidste års gratis butik.


Venligboerne åbner ny gratis tøjbutik
Successen fra 2016 gentages.
'Sidste år afholdt Venligboerne Randers med stor succes en Gratisbutik. Derfor laver vi en butik igen i år - dog en smule anderledes', fortæller Karina Hjorth, koordinator hos Venligboerne Randers.

"Vores lager af tøj, der er doneret af en masse venlige mennesker i Randers og omegn, er ved at flyde over, og da det ikke gør gavn ved at ligge i kasser i et opbevaringsrum, vil vi meget gerne have det ud til de mennesker, der trænger til tøj, og som ikke har så mange penge at gøre med i hverdagen. Det gælder alle, der er ramt på økonomien, f.eks. flygtninge, kontanthjælpsmodtagere, studerende, pensionister osv."

"Vi åbner i år en gratis tøjbutik, hvor der også vil være et mindre udvalg af sko og tilbehør. I modsætning til sidste år er der dog i år kun tale om en enkelt dag, nemlig den 30. juli, hvor folk kan komme på Kulturhuset mellem kl. 10 og 16 og finde det tøj, de står og mangler.

Et nyt tiltag er også, at kunderne denne gang bliver lukket ind i hold for at undgå de lettere kaotiske tilstande, der var ved åbningen sidste år, men også for at give alle god mulighed for at finde det tøj, de har brug for.

Som altid, når der er arrangementer i Venligboerne Randers-regi, er det udelukkende frivillige kræfter, der står bag, koordineret af Karina Hjorth og Sep Thalwitzer.

"Vi gør klar og stiller op i Kulturhuset om lørdagen, hvor det også er muligt at donere tøj, sko og tilbehør som f.eks. bælter, tørklæder, smykker, hatte o.l. i tidsrummet mellem 10 og 12. Har du noget, du vil give væk, kan du aflevere det i Kulturhusets store sal, hvor de frivillige vil tage imod. Vi beder dog om, at man kun donerer tøj og tilbehør, som man selv ville bryde sig om at modtage efterfølgende. Det skal være rent, klar til brug - og også meget gerne grovsorteret," siger koordinatorene og slutter:

"Ellers glæder vi os blot til at slå dørene op og byde folk velkomne".

* Gratis Butik, Kulturhuset, 30. juli mellem kl. 10 og 16.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.Kommentarer til artiklen:
Og TAK for det!

Vi kan ikke takke bevægelser som Venligboerne m.fl. nok for at være rollemodeller for børn og unge (og alle os andre).

Om nogen, så er disse bevægelser (og ligesindede andre steder i samfundet) nemlig med til at vise nye borgere og regerings-ramte danskere, hvad kernen i demokrati og danskhed er.

Lad os alle gøre vores til, at få fjernet de ansvarlige for uligheden i Danmark - på hver vores måde.
Kalle Nielsen, 21-07-2017 19:01:06


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Butiksliv

Tilbudsaviser og magasiner m.m:
Regionale nyheder