---Klik venligst

Del på Facebook   Print siden

Husene sælges rekordhurtigt i Randers

Lørdag 1. oktober 2016 kl. 08:41

Husene sælges rekordhurtigt i Randers
Salgstiden i Randers er nu lavere end landsgennemsnittet. Arkivfoto
Salgstiden for huse i Randers faldt med 14 % i august i forhold til juli. Dermed er der de seneste tre måneder skåret en fjerdedel af salgstiden, der lige nu ligger på 157 dage.

Det viser tal fra Boligsidens Markedsindeks.

Salgstiden i Randers er nu lavere end landsgennemsnittet, og priserne på villaer og rækkehuse ligger 5,6 % over prisniveauet for et år siden.

”Boligmarkedet i Randers er ikke kendetegnet ved de store udsving, men i august gik det betydeligt hurtigere for sælgerne at komme af med huset, end det gjorde for blot nogle måneder siden. Priserne på villaer og rækkehuse har også sneget sig over de 9.500 kroner pr. kvadratmeter siden foråret, men det har altså på ingen måde haft negative konsekvenser for salgstiden,” siger Birgit Daetz, kommunikationsdirektør hos Boligsiden.dk.

Laveste salgstid i flere år
Dykket i salgstiden betyder, at man skal helt tilbage til 2011 for at finde et tidspunkt, hvor husene blev solgt hurtigere i Randers kommune.

”Der har været stor fokus på fremgangen på boligmarkedet omkring hovedstaden og i Aarhus, så det er rart at se, at det også bredt sig til andre steder i landet,” siger Jens Brix, områdedirektør i Sparekassen Kronjylland, der rådgiver boligkunder.

”Selvfølgelig har den lave rente en positiv effekt. Samtidig er der kommet flere prisdygtige alternativer til det klassiske realkreditlån, som også er med til at gøre det attraktivt for mange at købe bolig lige nu," tilføjer han.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev på forsiden.
* Avisen har fået ny mailadresse: info@randersidag.dkSkriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

BoligRegionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld