--Klik venligst-

Del på Facebook   Print siden

Sælg boligen i december

Søndag 6. december 2015 kl. 10:15

Sælg boligen i december
En ny opgørelse over de seneste 10 års bolighandler hos Danmarks største mæglerkæde EDC viser imidlertid, at december kan være en rigtig god måned at sætte boligen til salg.

Forholdet mellem antal solgte boliger og antal nye boliger på markedet er nemlig mest skævt i december, idet 6,2 pct. af årets salg ligger i december, mens kun 4,7 pct. af boligerne sættes til salg i julemåneden.

"Enkelt sagt, er salget i årets mest travle måned, nemlig juni, ganske vist ca. halvanden gang bedre end i december, men der kommer altså også mere end dobbelt så mange nye boliger på markedet i juni," siger Jesper Adamsen fra EDC Poul Erik Bech i Randers C.

"Når man sætter til salg i december får man derfor mere opmærksomhed om sin bolig og dermed mere for sine markedsføringskroner."

Jesper Adamsen peger samtidig på en anden fordel ved at sætte boligen til salg før markedet tager sit traditionelle opsving i forårsmånederne:

"Når dagene bliver lysere, kommer der flere købere på markedet og som sagt også mange flere boliger til salg. Så gælder det om at være klar og om at have forberedt sin bolig til salget. Det kan man ligeså godt gøre stille og roligt i vintermånederne, fremfor at vente til foråret, ligesom vi som mæglere sammen med kunden kan have forberedt salgsstrategien og planlagt markedsføringen."

* Giv RANDERSiDAG.dk en 'synes godt om' på Facebook.Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

BoligRegionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld