-Klik venligst--

Del på Facebook   Print siden

Mange går glip af tilskud

Onsdag 8. juli 2015 kl. 10:12

Mange går glip af tilskud
Går du glip af tilskud?
Undersøgelser viser, at 34 procent af de danske boligejere ikke ved, at der ydes tilskud til energiforbedringer af boligen.

Som et led i Energistyrelsens evaluering af energiselskabernes energispareindsats, har Dansk Byggeri spurgt de danske boligejere om deres kendskab til tilskudsordningen. Undersøgelsen viser, at 34 procent ikke kender til ordningen.

”Vi oplever desværre, at mange ikke kender til tilskuddet før efter energiforbedringerne er lavet. Og der er det for sent at søge,” siger Eva Tikjøb Wøldike, energirådgiver hos Verdo.

Det er nu, der skal handles
Vil man gøre brug af de muligheder, der er i forbindelse med forbedringer af boligen, så er det nu, man skal handle.

Retningslinjerne i Energispareaftalen, der gør det muligt for Verdo at yde tilskud, udløber til nytår. Det betyder, at der er uvished omkring ændringer af tilskudsordningen efter nytår.

”Folketinget har lavet en energispareaftale. Retningslinjerne i aftalen gælder kun til og med dette år. Derfor ved vi ikke om tilskudsordningen ændres næste år,” fortæller Eva Tikjøb Wøldike.

Håndværkerfradrag er igen en realitet
Regeringen har genindført håndværkerfradraget – den såkaldte boligjobordning – med tilbagevirkende kraft for hele 2015. Ordningen er en forlængelse af den tidligere og fungerer derfor uændret i år. Sammen med tilskudsordningen betyder det, at man nu kan hente tilskud fra to fronter.

”Der er ingen grund til at nøjes med én pose penge, hvis man kan få to. Når man er berettiget til både håndværkerfradraget og tilskud fra os, skal man selvfølgelig søge dem begge,” siger Eva Tikjøb Wøldike.

* Giv RANDERSiDAG.dk en 'synes godt om' på Facebook.Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

BoligRegionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld