Klik venligst---

Del på Facebook   Print siden

Stort afdansningsbal

Fredag 29. maj 2015 kl. 12:45

Stort afdansningsbal
Flere af de fremvisende dansere kommer således med medaljer fra de nyligt afholdte DM’er i showdance og disco.
Danseskolen Let’s Dance, som ejes af Marianne Eihilt og Brian Eriksen, afholder lørdag for andet år i træk deres store afdansningsbal i Arena Randers.

Danseskolen, som på ugentligt plan har ca. 2000 elever over dansegulvet, har afdelinger i Risskov, Viby og Randers. Alle elever samles til den årlige afslutning i Randers, hvor de har mulighed for at vise forældre, bedsteforældre og andre danseinteresserede, hvad de har lært i løbet af sæsonen.

De yngste dansere er kun to år, mens de ældste for længst har passeret pensionsalderen. Nogle af eleverne er netop færdig med deres første sæson, men andre er meget erfarne elitedansere.

Flere af de fremvisende dansere kommer således med medaljer fra de nyligt afholdte DM’er i showdance og disco, ligesom Let’s Dances tre vindende hold fra den store Kaufmann Cup kommer og danser deres vindernumre. Desuden vil flere af danseskolens dygtige instruktører give prøver deres kunnen.

Som noget nyt i år bliver der også kræset for publikum og dansere med en mini-koncert med Randers-pigen Caroline, som tidligere på året deltog i børnenes MGP. Caroline har god lokal opbakning, da hendes dansere er tre dygtige piger fra Let’s Dances elitehold og deres koreograf er Let’s Dances instruktør i Randers, Emma Ginge.

* Opvisningen starter kl 11 og i løbet af dagen vil der, ud over koncerten med Caroline, bliver opvist i alt fra børnedans til hip-hop og fra selskabsdans til ballet og showdance. Der vil også være lejlighed til at se eksempler på Marianne Eihilts meget populære fitness-koncept, Hit Fit Dance. Afdansningsballet forventes afsluttet med en kæmpe fællesdans for alle danseskolens elever kl. 16:45.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook.Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

LivsstilRegionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld