Klik venligst---

Del på Facebook   Print siden

Vi shopper bolig på tabletten

Søndag 3. maj 2015 kl. 09:19

Vi shopper bolig på tabletten
Peter Laursen fra EDC Ønskebo i Randers - vi shopper bolig på nettet.
Mens sjællænderne shopper ny bolig med mobiltelefonen, bruger jyder og fynboer i højere grad deres tablet eller pc, fortæller Peter Laursen fra EDC Ønskebo i Randers.

En EDC-undersøgelsen viser store forskelle på hvilke kanaler, indbyggerne i de forskellige regioner benytter sig mest af.

Samlet set benytter 92 pct. af de boligsøgende i nogen eller høj grad deres pc eller bærbare computer, når den nye bolig skal findes. Halvdelen bruger tillige mobil eller tablet, men hvor mobilen er mest populær blandt sjællænderne, er det hos jyderne - og dermed randrusianerne - tabletten, der benyttes mest.

"Tallene er med til at understrege, at de digitale medier efterhånden er blevet en naturlig del af boligsøgningsprocessen, siger Peter Laursen, der til daglig står i spidsen for EDC Ønskebo i Randers.

"Derfor har vi af samme grund stort fokus på det digitale, hvilket også vil afspejle sig i den fremadrettede it-udvikling, hvor vi i højere grad tilgodeser kunder på farten."

På edc.dk vises samtlige boliger til salg i hele landet - også fra andre mæglere - og derudover rummer sitet en række faciliteter og informationer om bolighandel, som i kombination med en høj brugervenlighed skaber værdi for sitets mange brugere.

Med op mod 3 mio. besøg hver måned har edc.dk i de sidste seks år fastholdt sin position som Danmarks største boligsite. Samtidig har mange også fået øje på fordelene ved at være skrevet op i et køberkartotek.

"Mange har efterhånden fundet ud af, at køberkartoteket er en vigtig og brugbar kilde i boligsøgningen," siger Peter Laursen.

"Særligt de yngre målgrupper og personer bosat i hovedstadsregionen benytter sig af den service, det er at få boligemner tilsendt pr. mail. Man kan dermed få et lille forspring på tid, som kan være afgørende for, om man er blandt de første, der ser boligen," slutter Peter Laursen, EDC Ønskebo i Randers.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook.Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

BoligRegionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld