-Klik venligst--

Del på Facebook   Print siden

Swimrun for rigtige m/k'er

Mandag 16. marts 2015 kl. 07:15

Swimrun for rigtige m/k'er
I Danmark bliver den allerførste Swimrun gennemført i smukke omgivelser ved Gudenå.
Swimrun er en ny kombination af svømning og løb, der indtager Gudenåen med en samlet distance på godt 36 km.

Swimrun har eksisteret i Norge og Sverige i et par år, hvor der bliver løbet og svømmet gennem skærgården. Det er en event, hvor hold af to personer skal i benhård kamp mod elementerne på en afmærket rute.

Den særlige kombination af løb og svømning kræver forskelligt udstyr, som holdene skal have med sig på hele ruten. Det gælder eksempelvis våddragter og løbesko.

I Danmark bliver den allerførste Swimrun gennemført i smukke omgivelser ved Gudenå. Det sker lørdag den 19. september 2015 med start ved Fussingø Slot og mål ved Randers Regnskov.

Den samlede afstand vil være 32 km trailrun og 4,8 km svømning, opdelt i henholdsvis otte dele svømning og otte dele løb. Bag ved eventen står Randers Eventsekretariat i samarbejde med XTERRA Nordic, der arrangerer motionsevents i hele Skandinavien.

Der er plads til 50 hold på startstregen den 19. september. Efter en uge er halvdelen af pladserne allerede solgt, og interesserede atleter skal derfor til at skynde sig, hvis de vil sikre sig en plads. Læs mere her: Klik.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook.Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

LivsstilRegionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld