---Klik venligst

Del på Facebook   Print siden

515 er klar til Adventsløbet

Onsdag 26. november 2014 kl. 09:43

515 er klar til Adventsløbet
Det ser imponerende ud, når de mange løbere defilerer forbi. Foto: RANDERSiDAG


515 er klar til Adventsløbet
5 og 10 km ruterne er uændret fra sidste år, hvor ruten er 5 km som løbes 1 eller 2 omgange. Foto: RANDERSiDAG
Adventsløbet er en tradition for mange løbere og løbeklubber. Årets anstrengelser kulminerer på denne dag, og når det er overstået, er det tid til at hygge sig igennem julen.

Den ordinære tilmelding til Adventsløbet 2014 er netop slut.

De tre foreninger bag Adventsløbet i Randers - Randers Freja Motion, Randers Freja Atletik og Atletikkens Venner - melder klar med 515 forhåndstilmeldte til årets udgave af det populære løb. Adventsløbet er som altid første søndag i advent, i år den 30. november.

Halvmaraton-ruten har fået en lettere opfriskning, så løberne kun følger Hadsundvej 100 meter. Til gengæld løbes der på Bækkestien over et længere stykke. Løberne vil hermed slippe for trafik fra en del sideveje.

5 og 10 km ruterne er uændret fra sidste år, hvor ruten er 5 km som løbes 1 eller 2 omgange.

Start og mål er forsat på Østervold tæt på omklædning og de aktiviteter, som vil være i forbindelse med løbet. Julemanden har lovet at dukke op ved 13 tiden. Og alle er velkommen til at komme og kikke på.

For at mindske presset på parkeringspladserne i området i nærheden af Østervold stiller 'Fresh Fitness' også deres afdeling i Gudenåcentret til rådighed for omklædning og gratis parkering. Afdelingen på toppen af Østervold kan også bruges igen i år, men der koster parkeringen.

* De 3 foreninger bag løbet forventer også i år flere end 700 deltagere på trods af den hårde konkurrence fra julefrokoster og gaveindkøb.
Læs mere på www.adventslobet.dk - klik.


Foto: RANDERSiDAG

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook.Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

LivsstilRegionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld