-Klik venligst--

Del på Facebook   Print siden

Guldregn over Benny Rays line dancere

Onsdag 22. oktober 2014 kl. 09:24

Guldregn over Benny Rays line dancere
Wicki Bach, Camilla Stensgaard og Gritt Bach - alle Randers. Fotos af Tina Kjær Lundtofte


Guldregn over Benny Rays line dancere
Sofie L. Hansen tog guld tre gange. Foto af Tina Kjær Lundtofte
15 guld-, tre sølv- og fire bronzemedaljer til Benny Ray’s Dance Studio i Randers.

Randers Real Idrætshal lagde for første gang gulv til, da det 12. officielle åbne Danmarksmesterskab i linedance blev afholdt lørdag 18. oktober.

Danserne repræsenterede hele Danmark – Jylland, Fyn, Sjælland og sågar Bornholm. Så der var lagt op til en hård dyst blandt ikke bare Danmarks bedste, men også nogle af de bedste linedancere i verden – nogle af danserne på gulvet har både EM og VM guld på CV’et.

Fra dørene i hallen åbnede kl. 10 var der spænding i luften, blandet med fed musik i alle genrer – lige fra country til pop til latinamerikanske rytmer og de nyeste funk toner.

Små 50 deltagere stillede op på forskellige niveauer og i forskellige kategorier, og ca. 200 tilskuere fyldte stolene i hallen. Benny Ray’s Dance Studio i Randers havde 15 dansere med, og tilsammen tog de 15 guld-, tre sølv- og fire bronzemedaljer hjem.

Selve konkurrencen blev afviklet over seks timer, men inden præmieoverrækkelsen fandt sted, blev der budt på et danseshow i verdensklasse med nogle af dagens dommere, der danser på det absolut højeste niveau. Superstar Roy Hadisubroto (Holland) og MegaStar Fiona Murray (Irland), begge flerdobbelte verdensmestre, var hovednavnene på plakaten. Også med i showet var den danske MegaStar Stine Matthiassen (Aars).

Stævnets arrangør, Benny Ray, der selv er femdobbelt verdensmester i line dance, ser allerede nu frem til næste år, hvor han håber at endnu flere glade dansere vil fylde hallen. Men inden da skal han selv og en gruppe af hans dansere til VM i Tyskland i december, hvor håbet naturligvis er endnu flere medaljer.
Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

LivsstilRegionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld