--Klik venligst-

Del på Facebook   Print siden

Gratis energitjek i Øster Bjerregrav

Fredag 8. august 2014 kl. 09:03

Gratis energitjek i Øster Bjerregrav
Ø. BJERREGRAV Boligejere i landsbyerne Over Fussing og Øster Bjerregrav kan den 30. august få et gratis energitjek.

Den lokale borgerforening, er gået i samarbejde med Randers Kommune og Energitjenesten om at arrangere en dag med fokus på hustandens forbrug af energi. Målet er at finde frem til, hvordan den enkelte husejer nemmest og mest effektiv kan spare penge på energiregningen.

Siden sidste efterår har Randers Kommune med projektet ’For enden af vejen’ i samarbejde med Energitjenesten tilbudt arrangementer, hvor boligejere kan få et gratis energitjek.

En gruppe naboer kan følge gennemgangen og der er fælles vejledning til alle, der er med under gennemgangen. Derudover energitjekkes 8 – 10 huse individuelt. Sidst men ikke mindst mødes deltagerne samlet i Øster Bjerregrav Forsamlingshus, hvor rådgivere og håndværkere står klar med gode råd.

* Husejere i Øster Bjerregrav og Over Fussing, som vil have deres bolig gennemgået på energidagen skal kontakte Anja Nikolajsen, fra beboerforeningen på mobil 2292 2553, eller e-mail: jensen_anjakristine@hotmail.com

RANDERSiDAG finder du også på Facebook og TwitterSkriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

BoligRegionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld