-Klik venligst--

Del på Facebook   Print siden

Parkour for din hund

Fredag 1. august 2014 kl. 11:06

Parkour for din hund
Sanne Bjerregaard er klar med 4 tønder land til hundenes fornøjelse. Foto: Ulla Skov.
UNODOG har med fire tønder land indhegnet engareal skabt en ny og helt speciel mulighed for træning og trivsel af hunde og deres ejere.

Græsset er slået og UNODOGS nye parkourbane er klar til at modtage sine første firbenede kursister med deres ejere.

Hundene kan blive udfordret i balancetræning med naturens egne redskaber, og hundeejerne lærer at bruge alt det, de møder på gåturen med hunden til at træne balance og koordinering.

Det fælles udbytte for hund og ejer er inspiration til og viden om, hvordan man får sjov og sund aktivitet ind i en helt almindelig gåtur.

”Træning med dogparkour giver en velafbalanceret hund. Ivrige og urolige hunde lærer selvbeherskelse, og forsigtige hunde får mere selvtillid. Træningen giver en rolig og glad hund i hverdagen og en meget opmærksom hund i træningen,” siger Sanne Bjerregaard, indehaver af UNODOG.

Sanne er uddannet professionel hundeinstruktør, og hendes mission er helt enkelt at give hunde et godt hundeliv.

”I mine træningstilbud skal hundeejerne lære at sætte fokus på,alt det, hunden skal - ikke hvad den ikke skal. Det giver sikre successer, der motiverer hu nd og ejer til at lykkes med træning.”

Sanne fortsætter:
”I min træning brænder jeg for et godt hundeliv. Det er vigtigt, at kursisterne går herfra med et smil på læben og med ideer til , hvordan de træner på en fornuftig måde,” understreger Sanne Bjerregaard.

Retten til at løbe frit
Tryghed og naturlige udfordringer er kodeordet for et andet UNODOG tilbud med legestue for hunde og et hundeluftnings pas, der giver adgang til området alle ugens dage. Med et indhegnet naturskønt område på 4 tønder land er rammen sat til hundeluftning.

* Du finder UNODOGs træningsplads, når du kører fra Ålum ad Gl. Viborgvej mod Løvskal og Viborg. Pladsen ligger 1,2 km fra Ålum byskilt. Der er skilt ved vejen.

* Læs mere om UNODOG p- klik her.

RANDERSiDAG finder du også på Facebook og TwitterSkriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

LivsstilRegionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld