25 års jubilæum på Tradium

26. juli 2011
25 års jubilæum på Tradium

Torben er udlært skruestiksarbejder på Søværnets tekniske skole i 1972. Han blev i 1986 ansat på Specialarbejderskolen i Randers som faglærer inden for metalbranchen – nærmere bestemt stanse/presse som det eneste sted i Danmark. Siden har han passet og udviklet denne uddannelse.

Torben tog pædagogikum i 1990 og har gennem årene deltaget i diverse efteruddannelseskurser. I 2006 fik Torben svendebrev som klejnsmed, da han efter fusionen mellem Randers Tekniske Skole og AMU tillige underviste inden for lærlingeområdet på erhvervsuddannelserne.

Torben er gift med Anette, som han nyder haven og drivhuset sammen med. Han er tidligere aktiv sportsdykker og har været med i mange spændende dykninger i de danske farvande. Nu er interessen hovedsagelig at undersøge det undersøiske med snøre og birk. Torben tager gerne ture til det gule rev, hvorfra han har hjembragt større fangster.

Tradium markerer Torben Stejlborg Mikkelsens 25 års jubilæum ved en reception fredag den 12. august 2011 i kantinen, Blommevej 40 i Randers, kl. 12.30-15.30.