Velfærdslisten vil redde Mødrehjælpen

Torsdag 14. februar 2019 kl. 07:46

Velfærdslisten vil redde Mødrehjælpen
Kasper Fuhr Christensen, medlem af Randers Byråd for Velfærdslisten.
Mødrehjælpens arbejde i Randers er truet af lukning, efter et flertal i Randers Byråd har bestemt, at Randers Kommune ikke længere skal støtte foreningens arbejde. Men den beslutning vil Velfærdslisten have lavet om.

Mødrehjælpen i Randers Kommune står til at miste et kommunalt tilskud på 350.000 kroner. Det besluttede Venstre, Dansk Folkeparti, Konservative og Socialdemokratiet på et byrådsmøde den 10. december sidste år. Den kommunale støtte stopper den 31. marts, og det vil højst sandsynligt tvinge foreningen til at lukke tilbuddet »Huset«. En konsekvens, som både fagfolk og brugere advarer imod.

Imidlertid er alt håb ikke ude. Velfærdslisten og byrådsmedlem Kasper Fuhr Christensen kaster sig nu ind i kampen for at redde Mødrehjælpen.

"Mødrehjælpen skal overleve! De hjælper mange familier og er med til at forebygge en masse problemer. Hvis Mødrehjælpen tvinges til at lukke »Huset«, kommer Randers Kommune til at stå med en langt større regning, fordi mange ikke vil få hjælp i tide, siger Kasper Fuhr Christensen, medlem af Randers Byråd for Velfærdslisten.

Velfærdslisten stemte også i første omgang imod besparelsen på Mødrehjælpen. Nu håber lokallisten, at borgmester Torben Hansen (S) og resten af flertallet, der har stemt for at stoppe støtten, kommer på bedre tanker.

Kasper Fuhr Christensen tilføjer, at han og flere andre fra Velfærdslisten vil deltage i dagens demonstration imod lukningen af Mødrehjælpen. Demonstrationen finder sted på Rådhustorvet i Randers kl. 11 i dag torsdag den 14. februar.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.