Mød Michael Aastrup Jensen på Randers Messen

Onsdag 13. februar 2019 kl. 11:50

Mød Michael Aastrup Jensen på Randers Messen
Jeg er det eneste af Venstres folketingsmedlemmer, der bor her i Østjylland, siger Aastrup.
'Jeg ser rigtig meget frem til at møde en masse mennesker fra Randers og omegn. Messen er en fin lejlighed til at få en god snak om lokale forhold,' siger det lokale folketingsmedlem Michael Aastrup Jensen (V).

”Randers Messen plejer at være en god oplevelse, så udover at få en masse politiske snakke med folk, så tror jeg også, det bliver et par hyggelige dage. Jeg håber, at der er mange, der vil kigge forbi vores stand – også dem der normalt ikke interesserer sig så meget for politik. Det er jo valgår, og jeg synes, det er vigtigt, at alle benytter deres stemmeret”, siger Michael Aastrup Jensen, MF (V).

Stadig flere folketingsmedlemmer bor ikke der, hvor de er opstillet, men er flyttet til København. Det gør afstanden til politikerne større. Venstres lokale folketingsmedlem bor imidlertid fortsat i Assentoft, hvor han også er opvokset. Det giver et langt bedre indblik i lokale problemstillinger, end hvis det blot følges på afstand fra Christiansborg, mener han.

”Jeg er det eneste af Venstres folketingsmedlemmer, der bor her i Østjylland, så derfor lægger jeg også stor vægt på at være i kontakt med østjyderne i det daglige. Det gør altså en forskel om man er en del af dagligdagen i det område, hvor man er opstillet. Jeg holder også selv i kø på E45, så derfor kender jeg pendlernes problemer fra min egen hverdag, understreger Michael Aastrup Jensen, MF (V)

* Michael Aastrup Jensen er at finde i Venstres stand på Randers Messen i Arena Randers d. 16.-17. februar.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.