Glæde over nye trøjer til Motion og Samvær

Onsdag 13. februar 2019 kl. 08:39

Glæde over nye trøjer til Motion og Samvær
Afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjylland i Assentoft, Ole Ditlev, sammen med nogle af medlemmerne fra Motion og Samvær i deres nye t-shirts.


Glæde over nye trøjer til Motion og Samvær
Afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjylland i Assentoft Ole Ditlev.
Sparekassen Kronjyllands afdeling i Assentoft har sørget for, at motionisterne i Motion og Samvær har fået ens t-shirts.

Foreningen i Assentoft er for seniorer, hvor hovedaktiviteten er gymnastik med instruktør.

Foreningen består af cirka 130 medlemmer, hvoraf omkring 100 deltagere trofast møder op i Assentoft Hallerne hver torsdag. Udover at holde sig i form samles medlemmerne også om sociale arrangementer, såsom udflugter til diverse naturområder.

”I Sparekassen Kronjylland ved vi, hvor vigtigt det lokale foreningsliv er, og vi er derfor glade for at kunne bakke op om en aktiv fritid blandt de ældre. Derudover vil vi gerne gøre en positiv forskel der, hvor vores kunder er. Sparekassens gavefond har derfor valgt at støtte foreningen med 120 t-shirts til Motion og Samvær”, fortæller Ole Ditlev, der er afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjyllands afdeling i Assentoft.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


, sammen med nogle af medlemmerne fra Motion og Samvær i deres nye t-shirts.

© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.