Mød en F-16 pilot

Torsdag 31. januar 2019 kl. 09:30

Mød en F-16 pilot
F-16 pilot Søren Sørensen.
Hvad er det der gør, at nogen simpelthen formår at forfølge den drøm, der opstår i et barnesind? Der skal vel mere end et beslutsomt sind til at beslutte, at man vil være F-16 jagerpilot?

Vi kender det godt, den der lyd når et F-16 fly skærer gennem luften og vi løber udenfor blot for lige at se det fantastiske syn. Vi holder os måske for ørerne, og vi tordner og jubler på samme tid, hvis F-16’eren bryder lydmuren.

Indrømmet, vi er nok alle fascinerede af jobbet som F-16 pilot. Og vi ved alle sammen, at vejen hen til sædet i dét fly er belagt med brosten. Tænk at komme igennem det nåleøje, han må jo være gjort af et helt særligt stof.

Da Søren Sørensen var en lille dreng og boede på gården udenfor Kalundborg med sine forældre, var hans eneste drøm at blive pilot i et af de fly, der med mellemrum skar sig igennem skyerne over Kalundborg. Forskellen på de fleste og Søren er bare, Søren forfulgte sin drøm selv om det absolut ikke lå i kortene, at han med spagettiarme og landmandsblod i årene skulle blive pilot i et F-16 fly.

Netop dét handler foredraget om! Vejen til at blive jagerpilot, forfølge sin drøm, tro på det. Bryd muren.

Foredraget handler selvfølgelig også om det fantastiske og måske mystiske der er om F-16, hvad kan sådan en egentlig?

Det handler også om livet som jagerpilot, og vi får et sjældent indkig i cockpittet på Sørens F-16, og vi får alle de sjove anekdoter, både dem der er virkelig sjove, men også dem, hvor det var lige ved at gå galt.

* Mød F-16-jagerpilot Søren Sørensen i Ålum forsamlingshus den 18. februar 2019 kl. 19.00. Tilmelding er nødvendig, sms til Ghita 24938085 eller mail ghita.tougaard@gmail.com. Det koster 75 kr. at deltage inkl. kaffe og brød.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.