V holder fast i Kraftcenter Korshøj

Mandag 7. januar 2019 kl. 10:00

V holder fast i Kraftcenter Korshøj
Louise Høeg og Christian Brøns.
Trods politisk modvind på det seneste for Kraftcenter Korshøj projektet, så bakker Venstre entydigt op om projektet, som partiet sammen med Dansk Folkeparti afsatte midler til i budgettet 2017-2020.

Samtidigt håber Venstre på, at provstiet d. 24. januar giver lov til at man kan leje kirkens jord.

”Der er ingen tvivl om, at der er et behov for bedre idrætsfaciliteter i harridslevområdet. Kraftcenter Korshøj kan biddrage til moderne idrætsfaciliteter, der kan styrke idrætterne i landdistriktet, hvilket vi i Venstre mener er vigtigt”, siger Louise Høeg, formand for Sundheds, Idræts – og Kulturudvalget.

De aktive medlemmer i SMIFF09 (SMIFF blev dannet i 2009 ved en sammenlægning af bl.a. Støvring Mellerup Idrætsforening og Idrætsforeningen Fjordbakken, red.) har siden man diskuterede renovering af hallen i 2006 og årene frem løbende arbejdet med at udvikle Kraftcenter Korshøj projektet. Der er derfor ifølge Venstre tale om et stort ønske for lokalbefolkningen, som samtidigt har lagt et stort stykke arbejde i at gøre projektet til virkelighed.

”Ildsjælene i Kraftcenter Korshøj har arbejdet med dette i over 10 år. Derfor er det helt enormt ærgerligt, hvis Socialdemokratiet fortsætter med at vakle i denne sag og trækker støtten lige før målstregen. Man har arbejdet ambitiøst og målrettet med projektet, og børn, unge og voksne i området fortjener at få bedre muligheder for at udfolde sig aktivt i de kommende år”, lyder det fra gruppeformand for Venstre, Christian Brøns.

Venstre mener, at etableringen af Kraftcenter Korshøj vil være med til at forbedre idrætsfaciliteterne i området, men vil på ingen måde være til hinder for, at der stadig kan være idrætsaktiviteter i Albæk.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


For yderligere information
Christian Brøns tlf. 93 60 24 83
Louise Høeg tlf. 20 32 84 03
© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.