Midtbyen fortjener mere ros

Onsdag 7. november 2018 kl. 10:54

Midtbyen fortjener mere ros
Christian Brøns, byrådsmedlem og gruppeformand for Venstre, og Louise Høeg, byrådsmedlem og politisk ordfører for Venstre.
LÆSERBREV Af Christian Brøns, byrådsmedlem og gruppeformand for Venstre, og Louise Høeg, byrådsmedlem og politisk ordfører for Venstre.

I sidste uge bragte TV2 Østjylland et indslag om Randers City og midtbyens tilstand. Desværre følte De Radikales Mogens Nyholm sig nødsaget til at vise flere tomme butikslokaler frem – og give et dårligt indtryk af vores skønne og smukke midtby på regionalt tv.

Heldigvis mener vi, at virkeligheden i Randers City er en anden end den, der blev forsøgt fremstillet i TV2 Østjylland.

I disse dage bliver vores smukke midtby, Randers City, endnu flottere end normalt. I alt er 500.000 lys på vej op for at gøre klar til julehandlen i 2018 i Randers – lysets by. Blandt andet takket være Cityforeningen og de handlende, som dermed bidrager endnu bedre oplevelse i vores midtby – og projektet omkring Lysets By.

Ved den velbesøgte Midtbykonference i Underværket d. 8. september kom hele 390 synspunkter og ideer til den fortsatte udvikling af Randers Midtby frem. Det viser, at vi er mange, der har midtbyen på hjertet og vil arbejde for at gøre oplevelserne endnu bedre. Nogle af de ideer bliver netop nu testet af i Torvegade, hvor byrumsinteriør som en kombination af bynatur og siddepladser hurtigt er blevet populær.

Heldigvis kommer flere butikker og restauranter også til vores midtby. Og historien i regionalt tv kunne i stedet have været, hvordan tomme lokaler bliver lejet ud til nye butikker eller at den gamle Don Quijote er blevet solgt til andre formål. Vores indtryk er, at mange gode initiativer bliver taget i Randers City, og at udviklingen i lang tid er gået i den rigtige retning.

Randers Cityforening, de forretningsdrivende, grundejere, ejendomsejere, medarbejdere ved Randers Kommune og frivillige skal have den største ros for dagligt at arbejde for at gøre vores flotte midtby endnu mere attraktiv at handle, spise, hygge og opleve i.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.