Budget 2019-2022 er vedtaget

Torsdag 11. oktober 2018 kl: 21:45

Budget 2019-2022 er vedtaget
Borgmester Torben Hansen (S). Foto: John Hyldahl
Randers Byråd har vedtaget kommunens budget for 2019-2022. Det blev godkendt med 26 stemmer for og 5 stemmer imod. Imod stemte Beboerlisten, Socialistisk Folkeparti, Velfærdslisten, Radikale Venstre og Enhedslisten.

Budgetaftalen, som Socialdemokratiet, Venstre, Dansk Folkeparti og Konservative, blev enige om i september, er nu vedtaget og Randers Kommunes budget for 2019-2022 er dermed fastlagt. Det besluttede Randers Byråd på mødet den 11. oktober 2018.

* Se hele budgetaftalen - klik her.

* Se oversigt over ændringer på basisbudgettet som følge af budgetaftalen - klik her.

Med aftalen om budgettet for 2019-2022 er der i særlig grad sat fokus på investering i nogle af kommunens basisfunktioner - blandt andet midler til sagsbehandling på familieområdet og byggesager, digital infrastruktur, et autismetilbud i Langå, gratis psykologhjælp til 20-25 årige, genopretning og vedligehold af vejnettet, samt byggeri af to nye daginstitutioner.

Samtidigt er der taget et stort skridt i retning af, at sikre det økonomiske grundlag for etablering af Klimabroen. Broen er et afgørende element i realiseringen af det ambitiøse byudviklingsprojekt Byen til Vandet. Et projekt, der henover de næste mange år skal være lokomotiv for den videre udvikling af Randers by og kommunen som helhed.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.