Appel til Socialdemokratiet

Torsdag 11. oktober 2018 kl: 09:52

Appel til Socialdemokratiet
LÆSERBREV Fælles læserbrev fra Radikale Venstre, Enhedslisten, Velfærdslisten, Beboerlisten og SF.

Vi har gennem de seneste dage set, at nuværende og tidligere repræsentanter for de faglige organisationer har advaret om konsekvenserne af budgetforliget, der er indgået mellem Socialdemokratiet, Venstre, Dansk Folkeparti og Konservative. Konsekvenser, der betyder nedskæringer i vores kommunale velfærd og forringelser af de ansattes arbejdsmiljø.

Vi er enige med kritikerne!

Vi vil derfor gerne sende en sidste appel til borgmester Torben Hansen og Socialdemokratiet om at lytte til kritikken. Vi står klar til at hjælpe socialdemokraterne med at gennemføre et budget uden store nedskæringer.

Vi er klar til at trække i arbejdstøjet, hvis socialdemokraterne sammen med os, vil lave et budget, hvor velfærden og de ansattes arbejdsmiljø igen bliver prioriteret - gerne finansieret via den skattestigning, som socialdemokraterne tidligere har været fortalere for, og som de gik til valg på. Vi er kort sagt klar til at indgå i konstruktive forhandlinger uden ultimative krav.

Tiden er ikke til flere nedskæringer på vores velfærd. Tiden er ikke til at øge presset på de offentligt ansatte. Sammen kan vi løfte opgaven, hvis socialdemokraterne har viljen.

Mvh. Mogens Nyholm (R), Frida Valbjørn Christensen (EL), Kasper Fuhr Christensen (VL), Bjarne Overmark (BL) og Charlotte Broman Mølbæk (SF).

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.