Skurken

Torsdag 11. oktober 2018 kl: 12:00

Skurken
Simon Ødegaard Simonsen, Vester Boulevard 17, 8920 Randers NV - folketingskandidat (V), Randers N, Østjyllands Storkreds.
LÆSERBREV Af Simon Ødegaard Simonsen, Vester Boulevard 17, 8920 Randers NV - folketingskandidat (V), Randers N, Østjyllands Storkreds.

Når man opholder sig arbejdsramt i udlandet en sen aften på en hotelrestaurant udenfor fædrelandet og læser dagens danske aviser, kan man komme til at tænke over, hvem er egentlig vort lands værste fjender?

Er det virkelig Putin tronende øverst på verdens største land, Rusland, som er den største skurk? Mange mener det.

Eller er der også andre, der kunne tilkomme det prædikat? F.eks. en dansk politiker, der som massiv stemmesluger tog til EU for ”at rydde op i svindel og humbug i EU-systemet”, og som så senere selv blev taget med fingrene vel langt nede i kagedåsen med Feld og Meld velsignet langt op i partiledelsen. Midler, som er almindelige skattekroner, altså svindel mod bl.a. danske skattekroner?

Eller er skurken, om end en mere jovial én af slagsen, en herboende syrer, som mere end rigeligt holder os opdateret om den syriske borgerkrig. En for os danske en nærmest ligegyldig konflikt, fordi uanset hvilken side der vinder, ændrer det ikke noget for Syrien. Begge parter er lige tossede, og de frygtelige tab på begge sider er dermed lige meningsløse.

Så hvorfor skal vi så høre så meget om denne syriske konflikt, når vi ikke hører ham sige en lyd om f.eks. infrastrukturproblemer her i hans valgkreds i Østjylland?

Eller hvad med en ordfører for et parti, der ikke kan finde ud af de mest simple regler og aftaler på det danske arbejdsmarked mellem giver og tager, og som sætter os arbejdsgivere i et urimeligt dårligt lys.

Ja, det giver da så lidt medvind for fagforeninger, der så får lejlighed til at støve lidt af og hævde deres værd.

Skurken gemmer sig nok i detaljen.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.