Fladbro Kro forbudt for voksne

Onsdag 10. oktober 2018 kl: 18:46

Der blev budt på en flot blå – og velsmagende – velkomstdrink. Foto: Kurt Helge
Der blev budt på en flot blå – og velsmagende – velkomstdrink. Foto: Kurt Helge

Fladbro Kro forbudt for voksne
Børnene fik en jordskokkesuppe til forret. Foto: Kurt Helge
BILLEDGALLERI Halvanden time sidst på onsdagen har Fladbro Kros smukke havesal været 'forbudt for voksne'. Kroen havde i dag indbudt 30 børn til en restaurantoplevelse udover det almindelige.

Det skete i forbindelse med den landsdækkende 'Smagens Time', hvor restauranter landet over åbnede dørene for børn og unge for at give dem en gourmetoplevelse.

Det var sjette år, at Fladbro Kro deltog i arrangementet. Forældrene blev sendt udenfor døren, og børnene hyggede sig ved de smukt pyntede borde med fin opdækning. Der blev budt på en flot blå – og velsmagende – velkomstdrink, og i forbindelse med serveringen blev der tilbudt saft af hyldebærblomst, vand og cola efter behag.

Børnene fik en jordskokkesuppe til forret. Derefter var der kalvebrystfilet og til dessert en chokoladekage Gateau Marcel. Børnene var godt tilpasse og yderst tilfredse. De fik smagt god mad og lærte at håndtere både bestik og glas behørigt. Og så opførte de sig fint – måske oven i købet bedre, end hvis forældrene havde været med.

* Bistroteket i Randers gennemførte et lignende arrangement.

* Se BILLEDGALLERI & VIDEO på vor facebookside - klik her.

Af Kurt Helge.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.