Nyheder fra byrådsmødet

Tirsdag 9. oktober 2018 kl: 09:17

Nyheder fra byrådsmødet
Randers Byråd holdt møde mandag d. 8. oktober 2018. Her kan du læse om nogle af de beslutninger, der blev taget.

Byråd sikrer busdrift mellem Nørbæk og busterminalen
Region Midtjylland har som led i besparelser på busdriften valgt at nedlægge seks afgange på rute 230 mellem Nørbæk og Randers Busterminal. Men det skal fortsat være muligt at tage bussen på strækningen, mener Randers Byråd, der nu afsætter penge til at erstatte regionens busdrift med kommunale fleksbusafgange.

Beslutningen blev vedtaget med 27 stemmer for og 3 stemmer imod. Imod stemte Beboerlisten, Velfærdslisten og Enhedslisten. Radikale Venstre undlod at stemme. * Læs mere - klik her.


Stor opbakning til forandringer af handelsgade i Langå
Mange borgere har bidraget til et forsøgsprojekt med at skabe mere liv i Bredgade i Langå. Under titlen "Vores Bredgade " er engagerede borgere kommet med ideer og erfaringer, og det fører nu til permanente forandringer i gaden. På mødet den 8. oktober godkendte Randers Byråd en skitse til projektet. * Læs mere - klik her.


Henrik Leth indtræder i byrådet og flere udvalg skifter medlemmer
Randers Byråd har på mødet den 8. oktober 2018 enstemmigt godkendt, at socialdemokraten Henrik Leth indtræder i byrådet i stedet for Leif Gade. Samtidig rokerer Socialdemokratiet på fordelingen af en række udvalgsposter. * Læs mere - klik her.


Nye politikker vedtaget
Randers Byråd har på mødet den 8. oktober vedtaget fire nye politikker: En ny Omsorgs- og værdighedspolitik, en Kulturpolitik, en Fritids og idrætspolitik og en Sundhedspolitik.

Revideret omsorgs- og værdighedspolitik blev godkendt med 28 stemmer for. Beboerlisten, Velfærdslisten og Enhedslisten undlod at stemme.

Kulturpolitik 2018-21 blev godkendt med 27 stemmer for og 2 stemmer imod. Imod stemte Socialistisk Folkeparti og Velfærdslisten. Beboerlisten og Enhedslisten undlod at stemme.

Fritids- og idrætspolitik 2018-21 blev godkendt med 28 stemmer for. Beboerlisten, Velfærdslisten og Enhedslisten undlod at stemme.

Sundhedspolitikken 2018-21 blev godkendt med 28 stemmer for. Beboerlisten, Velfærdslisten og Enhedslisten undlod at stemme. * Læs mere - klik her.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.