Nu kan du bestille en betjent

Mandag 8. oktober 2018 kl: 12:31

Nu kan du bestille en betjent
Bestil en betjent.
Nu bliver det hurtigere og nemmere at få kontakt til en betjent i Østjylland, hvis du har forslag til en færdselskontrol eller en bestemt indsats i dit nærområde. Ordningen hedder 'Bestil en betjent.'

Østjyllands Politi indfører i dag ordningen Bestil en Betjent, hvor du via hjemmesiden politi.dk/oestjylland let kan tippe en færdselsbetjent eller få kontakt med en betjent fra forebyggelsesafdelingen. Det kan f.eks. være, at du mener, der bliver kørt alt for stærkt på din vej, eller du synes, der har været mange indbrud i kvarteret og gerne vil høre, hvad du og dine naboer kan gøre.

Inden for en uge vil du så blive ringet op af en betjent, som vil vurdere, hvad politiet eventuelt kan hjælpe med. Måske bliver der sendt en fotovogn forbi din vej, måske kan du få en betjent til at holde et oplæg for nabolaget om sikring af indbrud, eller måske bliver patruljerne sat til at holde ekstra øje med dit kvarter.

Politidirektør Helle Kyndesen glæder sig over det nye tiltag.

"Vores fornemmeste opgave er at sikre borgerens tryghed, og det håber vi, at det nye tiltag vil hjælpe os med. Vi kan ikke garantere, at vi straks rykker ud, når en borger henvender sig. Men vi kontakter vedkommende og får en dialog om, hvordan vi eventuelt kan hjælpe. Vi er her for borgernes skyld, så derfor er det også naturligt, at vi gør det nemmere for dem at komme i dialog med os, siger politidirektør Helle Kyndesen.

Det kræver blot et enkelt klik og en kort udfyldelse af en formular, hvis du vil have fat i en færdselsbetjent eller en betjent fra forebyggelsesafdelingen. Du bliver efterfølgende kontaktet, og hvis der bliver lavet en særlig indsats på baggrund af din henvendelse, bliver du også orienteret om det.

Der kan være henvendelser, som politiet – efter en konkret vurdering – ikke vil kunne imødekomme.

* Bestil en Betjent bliver lanceret i forbindelse med, at justitsminister Søren Pape Poulsen netop i dag har præsenteret en række initiativer under overskriften ”Nærhed og Tryghed”. Skal man anmelde indbrud, færdselsuheld eller lignende, skal man ringe 114. Hvis man har akut brug for udrykning, skal man altid ringe 112.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.