Radikal Ungdoms konservative holdninger

Torsdag 27. september 2018 kl. 11:54

Radikal Ungdoms konservative holdninger
Arne Erikslev, Toldbodgade 21, Randers NØ.
LÆSERBREV Af Arne Erikslev, Toldbodgade 21, Randers NØ.

I et indlæg i medierne (RANDERSiDAG.dk 25. sept. 18, red.) under overskriften ”Budget? Nej tak. Velfærd? Ja tak” retter fem navngivne personer fra Radikal Ungdom Hobro-Randers en sønderlemmende kritik af borgmester Torben Hansen (S) efter indgåelse af et bredt budgetforlig, som jeg ikke skal forholde mig til, men blot konstatere, at der de seneste år altid har været kritik af den siddende borgmester fra radikal side, så intet nyt her.

Dog er der modsætninger i indholdets ordlyd om, ”at forliget bygger på den samme politiske sikkerhed som finansloven, hvor alle er med, og hvor der ikke satses”.

Senere harcelerer radikal ungdom over, at der i budgetforliget er afsat 40 millioner kroner til det fremtidige projekt Byen til Vandet.

Normalt er de politiske ungdomsforeninger dynamiske og utålmodige for ikke at få sat gang i den fremtid, som de selv er/bliver en aktiv del af.
Det kunne være tanken om et godt studiemiljø med cafeer i relation til nærværende Byen til Vandet med videre.

Desværre falder deres konservative tankegang godt i tråd med Mogens Nyholms udtalelse om, at folkeskolen burde vende tilbage til ”De gode gamle dage”.

Så kommer også forslaget om en besparelse på 14 millioner kroner på integrationsområdet på banen. Nu er fakta jo således, at Danmark har det laveste antal asylansøgere nu siden 2008, hvilket vel alt andet lige må betyde færre udgifter hertil.

På integrationsområdet er der i øvrigt for tiden et pilotprojekt i gang ”Vild med dansk” støttet af Poul Due Jensens Fond skabt og ledet af Underværket i tæt samarbejde med andre interessenter, så det er ikke et glemt fokus område i kommunen.

Ikke overraskende slutter debatindlægget af med ”flere flygtninge, men færre penge til at integrere dem i samfundet”.

Det er jo radikal ønsketænkning om flere flygtninge til Danmark, men det har blandt andet forligspartierne her (Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, Venstre og Konservative) via Folketinget sat en stopper for.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.