40 år

Torsdag 13. september 2018 kl. 17:30

40 år
Rasmus Grejsen Lynge.






Advokat (L), cand.merc.jur. Rasmus Grejsen Lynge, Bækkevej 30, Harridslev, Randers NØ, fylder fredag den 14. september 40 år.

Rasmus Grejsen Lynge er født i Sindal tæt på Hjørring, hvorefter turen gik til Grenaa.

Værnepligten blev aftjent som sergent ved Dronningens Livregiment på Nørre Uttrup Kasserne i Aalborg. Herefter gennemførte Rasmus 2 kandidatuddannelser i jura og erhvervsjura ved Aalborg Universitet, hvorefter turen gik Randers i 2011 med ansættelse som advokatfuldmægtig hos Hansen/Sønderby og Lou Advokatfirma, hvorefter bestallingen som advokat kom i hus 2015. Han har siden da arbejdet som advokat og juniorpartner hos Advokaterne Passagen i Grenaa. I 2018 fik Rasmus Grejsen Lynge møderet for landsretten.

I sin fritid træner han fodbold, hvor det tidligere er blevet til et dansk mesterskab samt et par danske pokalmestertitler hos Skovbakken i Aarhus.

Rasmus Grejsen Lynge er medlem af Round Table – RT6 Randers - på sjette år, og han er i år formand for klubben.

Rasmus Grejsen Lynge er gift med Dina, der er ansat som ejendomsadministrator hos Hestia Ejendomme. Sammen har de to drenge – Alexander og Augustus.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.