Irsk singer/song writer i Randers for 5. gang

Mandag 3. september 2018 kl. 09:00

Irsk singer/song writer i Randers for 5. gang
Eunan veksler imellem at spille sine smukke medrivende sange og fortælle små anekdoter med stort nærvær og irsk lune.
For 5. gang har Kaj & Stjernerne inviteret deres irske ven Eunan McIntyre til Randers for at spille en koncert.

Eunan veksler imellem at spille sine smukke medrivende sange og fortælle små anekdoter med stort nærvær og irsk lune, når han optræder.

Han skriver om sin familie, sin opvækst som et ud af 16 børn samt om naturen i det smukke nordirske Donegal, hvor han kommer fra.

Sangskrivertalentet har sikret ham flere priser, og han har et stort publikum i Irland, England, Schweiz og staten Indiana i USA. Han har udgivet 6 album, hvoraf det ene er et live-album, som er indspillet i Underværket i Randers.

Eunan turnerer en stor del af året. Hans kone Jackie er med ham i Danmark, fordi hun både har en fætter og en kusine, som er dansk gift og bor i Østjylland. Derfor kan Eunan både se frem til at spille for sine fans i Randers samt at tilbringe lidt tid i familiens skød.

Kaj & Stjernerne håber på stort fremmøde som sædvanligt i Underværkets store sal og ser frem til en fantastisk søndag eftermiddag.

* Koncerten afvikles søndag eftermiddag 9. september kl. 13.00 i Underværkets store sal.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.