Falsk betjent på Facebook

Torsdag 14. juni 2018 kl: 11:48

Falsk betjent på Facebook
Fra politiets døgnrapport torsdag 14. juni 2018.

* En mand, der påstår, at han er politibetjent og hedder Preben Nielsen, huserer for tiden på de sociale medier. I denne uge forsøgte han igen at snyde en borger fra Østjylland, som han har gjort flere gange før.

Mønstret er det samme. Han kontakter folk via Messenger, hvor han udgiver sig for at være fra politiet. Hans profilbillede er et foto af en politimand, og han vedhæfter et billede af et politiskilt. Herefter forsøger han at lokke personlige oplysninger ud af folk, som han kan udnytte til at få adgang til deres konti.

Politiet ville aldrig kontakte dig på den måde og bede dig om at give oplysninger via Messenger eller andre sociale medier. Afvis manden med det samme og giv ham ikke dit NemID, kontoplysninger eller noget som helst andet, opfordrer politiet.

---

Kastede flasker og malerbøtter efter biler
* Flere bilister ringede i går omkring kl. 16.50 til politiet, da en mand gik rundt midt på Nørre Boulevard i Randers og kastede malerbøtter efter bilerne.

I første omgang var gerningsmanden væk, da politiet kom frem, men kl. 17.29 anmeldte en kvinde, at en mand lige havde kastet en vodkaflaske på hendes bil på Nørre Boulevard.

Flasken knustes, da den ramte bilens tag, og det ene dæk punkterede, da kvinden kørte over glasskårene. Kort efter fandt patruljen frem til manden, der sad tæt på vejen og virkede lettere påvirket. Han blev sigtet for hærværket, som han indrømmede, men ikke kunne forklare årsagen til.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.