Midtbyens legeplads åbner på lørdag

Onsdag 13. juni 2018 kl: 10:41

Formålet med den nye legeplads er at imødekomme et ønske om flere aktiviteter for børnefamilierne i midtbyen. Foto: John Hyldahl
Formålet med den nye legeplads er at imødekomme et ønske om flere aktiviteter for børnefamilierne i midtbyen. Foto: John Hyldahl

Midtbyens legeplads åbner på lørdag
Onsdag formiddag blev der arbejdet på højttryk. Foto: John Hyldahl
Slotspladsen i midtbyen er lavet om til et aktivt uderum med balancebane, rutsjebaner, karruseller og klatrevægge for børnefamilier og barnlige sjæle.

Formålet med den nye legeplads er at imødekomme et ønske om flere aktiviteter for børnefamilierne i midtbyen.

Beslutningen om at etablere den nye legeplads udspringer af Randers Byråds budgetforlig i efteråret 2016. Her blev der reserveret 1 mio. kroner til at styrke børnefamiliernes muligheder for at være aktive i centrum af Randers.

Legepladsen er udviklet og opført af virksomheden Elverdal. Med den nye legeplads har Slotspladsen fået et løft. Per Nebles kunstværk 'Et Randersspil', der befinder sig på pladsen, er blevet restaureret. Ni gamle lindetræer, der er en del af værket, er derfor blevet erstattet med nye mindre træer. Ligesom de 13 kugler har fået et opfriskning.

Alle er velkomne ved åbningen, og alle kan fremover lege løs på Slotspladsen.

* Lørdag den 16. juni kl. 11 åbner en ny og spændende legeplads på Slotspladsen i Randers.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.