Møbelmangel før studiestart

Onsdag 13. juni 2018 kl: 11:00

Møbelmangel før studiestart
Donationerne af brugte møbler er med til at gøre de studerendes hjem til deres helt eget.
'Vi tager meget gerne imod alt, der kan gøre glæde hos de unge studerende, der snart har brug for nye ting til hjemmet,' siger Else Madsen, der er formand for bestyrelsen i Røde Kors Randers.

Mange unge starter inden længe på et nyt studie og skal flytte hjemmefra eller i ny bolig. De mangler måske en sofa, en seng eller potter og pander. Men det kan være en dyr affære at flytte. Derfor opfordrer Røde Kors nu alle til at rydde op i boligen og donere møbler og køkkenting, som kan få nyt liv i et andet hjem.

Genbrug er især et hit blandt de unge. En analyse foretaget af Advice for Røde Kors viser, at unge mellem 18 og 35 år er dem, der går mest i genbrugsbutikker.

”Vi får allerede mange fine møbler og genstande fra folk, men vi vil gerne modtage endnu mere, så flere unge har mulighed for at skabe sig et billigt og hyggeligt hjem. De unge hos os efterspørger især porcelæn, og ellers generelt alle former for tøj og møbler,” siger Else Madsen.

Donationerne af brugte møbler er med til at gøre de studerendes hjem til deres helt eget og bidrager med både charme og sjæl, men det gavner også miljøet og mennesker, der har brug for hjælp. De penge Røde Kors kan tjene, går til hjælpearbejde.

* I 2017 blev det hidtil bedste år for genbrugsbutikkerne i Røde Kors med et overskud på over 65 millioner kr.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.