Nyt klubhus landede i modelflyveklubben

Tirsdag 12. juni 2018 kl: 12:46

Værsågod, ét styk klubhus leveret til modelflyveklubben. Foto: Kurt Helge
Værsågod, ét styk klubhus leveret til modelflyveklubben. Foto: Kurt Helge

Nyt klubhus landede i modelflyveklubben
Den sidste finjustering af placeringen på sokkelen. Foto: Kurt Helge
Medlemmerne i Randers Modelflyveklub glæder sig over, at klubben nu endelig har fået et nyt klubhus, selv om der dog mangler en del arbejde, før de 25 kvadratmeter kan tages i brug. Klubhuset landede tirsdag formiddag.

Der skal bygges en overdækket terrasse i forlængelse af huset, så medlemmerne samlet set får nogle faciliteter, som de ikke har haft i mange år.

”Vi har fået et tomt hus, som vi er lykkelige for”, siger formanden Dino Santi.

Elfofonden og Tradium inde over
”Det er Elrofonden, der har fundet midler til at forære os huset, der er bygget i Tradiums tømrerafdeling. Nu følger så indretningen og udbygningen, og så har vi nogle rigtig gode forhold, som vi kan få stor glæde af – ikke mindst, når vejret ikke lige er med os”.

Det færdigbyggede hus blev transporteret fra Tradium til flyvepladsen ved Helstrup af J. Ødums Efterfølgers kranservice. Det var en besværlig tur fra landevejen via smalle alléer og grusveje frem til den blivende placering med udsigt over flyvepladsen.

At løfte de 25 kvadratmeter hus, dreje det 180 grader og placere det på den sokkel, som var forberedt, tog imidlertid ikke mange minutter.

”Fantastisk”, sagde ældste medlem af modelflyveklubben, Hans Dahl Christensen, der har været med, siden klubben blev stiftet for omkring 30 år siden.

Åben for flere medlemmer
”Vi ser frem til at tage huset i brug, og jeg er sikker på, at alle de omkring 25 medlemmer vil få glæde af det. Vi vil også kunne tilbyde forberede faciliteter, som måske kan tiltrække nye medlemmer. Vores klub er både til rigtige modelfly og de mange nye droneflyvere, der er kommet, og vi må reelt flyve 24 timer i døgnet, så det er en attraktiv flyveplads tæt på naturen”.

* Modelflyveklubben holder en officiel indvielse, når medlemmerne har klaret arbejdet med at lave terrasse og gøre huset klar til brug.

Af Kurt Helge

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.