Minecraft på museet

Onsdag 13. juni 2018 kl: 09:00

Minecraft på museet
Er du fyldt seks år og har en Ipad, kan du være med til at bygge på museet.
Smukke, gamle Randers bliver ramt af digitale blokke! Det sker på Museum Østjylland, hvor børn med iPad kan dyste om at bygge de bedste arkitekttegnede huse i Minecraft.

Ikoniske bygninger i Randers som Bryggeriet Thor og vandtårnet på Hobrovej er tegnet af Randers-arkitekten Jensen Wærum. Så det er naturligvis ham og hans værker, workshoppen og konkurrencen skal handle om!

Er du fyldt seks år og har en Ipad, kan du være med til at bygge på museet.

”Børnene skal simpelthen bygge kopier af bygninger i Randers! Og det skal de, fordi vi her i Randers for over 100 år siden havde en eminent dygtig og produktiv arkitekt, som tegnede en række nu ikoniske bygninger i byen, ” fortæller museumsinspektør Lisette Berg Andersen.

”Vi begynder med at høre lidt om arkitekten Jensen Wærum og alle hans flotte byggerier i byen. Bagefter har alle en time til at bygge som vilde. Til sidst vil det skrappe dommerpanel vælge de tre bedste bygninger ud. Den, som har bygget en bygning, der ligner en af Jensen Wærum bygninger mest, vinder en fed præmie,” lover Lisette Berg Andersen.

* Workshop og konkurrence: Minecraft din by – for børn! lørdag den 16. juni 2018 kl. 12 – 14 på Museum Østjylland, Kulturhuset i Randers.
Gratis adgang. NB: Husk iPad.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.