HP Lange i domen før Blues Awards

Tirsdag 12. juni 2018 kl: 14:00

HP Lange i domen før Blues Awards
HP Lange, Domen, Justesens Plæne, onsdag 16. august kl. 15.00.
Inden uddelingen af Danish Music Awards Blues varmes der op i domen til blueseftermiddag fra kl. l5.00 med en tidligere vinder.

HP Lange leverer en tæt og intim akustisk blueseftermiddag med nye originale sange, traditionelle bluesnumre og gode fortællinger om ”The Blues”.

H.P. Lange er efterhånden en veteran på musikscenen i Danmark. Som en af de få fortolkere af den akustiske bluestradition, har han siden midt i 80’erne spillet mere end 100 koncerter om året i Danmark og udlandet – lige fra små klubber til de store blues & jazz festivaler.

Repertoiret er blevet et mix af sange, han selv har skrevet og gode sange, der er samlet op hen ad vejen. Han har gennem tiden spillet sammen med stort set alle på danske bluesscener.

På scenen leverer HP Lange et energisk mix at delta-, country- og folk-blues. Sangene får altid en historie med på vejen.

* HP Lange, Domen, Justesens Plæne, onsdag 16. august kl. 15.00. Gratis entré. Randers Street Food festival er klar med dejlige forskellige madtilbud – så det kunne også kaldes Blues & Food.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.