En kvart mio. med stafet til Kræftens Bekæmpelse

Søndag 10. juni 2018 kl: 15:39

Vandrepokalen gik til Team Spentruo for at have gennemført 3275 omgange. Næste år er det 10. år i træk, at holdet deltager. Foto: Kurt Helge
Vandrepokalen gik til Team Spentruo for at have gennemført 3275 omgange. Næste år er det 10. år i træk, at holdet deltager. Foto: Kurt Helge

En kvart mio. med stafet til Kræftens Bekæmpelse
En repræsentant for holdet, der levede op til sit navn. Foto: Kurt Helge
BILLEDGALLERI Team Spentrup tog sig endnu en gang den store vandrepokal til sig, da Stafet For Livet 2018 sluttede ved middagstid i dag søndag.

Det var 9. gang, at Team Spentrup deltog, og holdet tilbagelagde 3275 omgange i løbet af de 24 timer. Team Move blev nr. 2 med 2570 omgange, mens holdet ”Vi gjorde det” nåede 1974 omgange.

Der var i alt 35 hold med i årets stafet tilrettelagt af Kræftens Bekæmpelse i Randers, og med individuelt tilmeldte nåede man op på 1113 deltagere.

”Det var rigtig dejligt, og vi kan notere os et overskud på omkring 250.000 kr. til arbejdet. Det er vi meget glade for”, sagde formanden for Kræftens Bekæmpelses Randers-afdeling, Ingrid Rasmussen.

”Næste år får vi en udfordring, for der falder vores traditionelle arrangementsweekend i pinsen, og det vil sige, at vi for første gang i mange år skal finde en anden weekend at arrangere Stafet For Livet i”.

Arrangementet i denne weekend fandt sted på næsten perfekte konditioner. Det var lunt, men ikke for varmt, og der var tørvejr langt det meste af tiden. Det betød, at der blev tilbagelagt mange omgange i enten løb eller gang, og det var Fysioterapien Provstegyde, der tog flest omgang pr. deltager, nemlig 126. Team A blev noteret for 118 omgange pr. deltager, mens Hyggeholdet tog tredjepladsen med 66 omgange pr. deltager.

”Der har været et rigtig fint sammenhold deltagerne imellem, og det er det vigtigste ved det her arrangement”, sagde Ingrid Rasmussen, der personligt glædede sig over den smukke lys-ceremoni lørdag aften, hvor fællesskabet trådte i karakter, da Nadja Kaagh fra Bønnerup Strand holdt en emotionel og personligt tale rundet af med sang fra Caroline Emilie Christensen.

Billederne i galleriet her er fra afslutningen søndag sidst på formiddagen. Se også billederne fra starten på Stafet For Livet 2018 i går.

* Læs også 'NÅR MAN ER KRÆFTRAMT, OPDAGER MAN...' - klik her.

* Se BILLEDGALLERI - klik her.

Af Kurt Helge

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.