'Når man er kræftramt, opdager man...'

Lørdag 9. juni 2018 kl: 12:07

Siff løber naturligvis også Stafet for livet med mor, Bonnie Hyldahl Nielsen. Foto: John Hyldahl
Siff løber naturligvis også Stafet for livet med mor, Bonnie Hyldahl Nielsen. Foto: John Hyldahl

'Når man er kræftramt, opdager man...'
Bonnie Hyldahl Nielsen har haft kræften på nærmeste hold.
NYE BILLEDER 27 mand på 'Team tid til tanker' var med, da starten gik på 'Stafet for livet' i Tronholmparken. I kræftens navn handler det om at rejse penge til forskning og Kræftens Bekæmpelses aktiviteter.

'Team tid til tanker' var med også med, da godt 1000 deltagere samlede sig på Jens Otto Krags Plads, inden de i samlet trop gik til Tronholmparken, hvor stafetten gennemføres lørdag og søndag.

Tilmeldingsgebyrerne på kr. 100 pr. snude samt 'rundepenge' og andre sponsorkroner går til Kræftens Bekæmpelse. Deltagerne er kræftpatienter, tidligere ditto, familie, venner børn osv.

"Og det er vigtigt at samle de penge ind", forklarer en af de kræftramte, som er kommet ud på den anden side med et positivt resultat, 41-årige Bonnie Hyldahl Nielsen, Ålum - gift mor til to.

"Når man har været ramt, opdager man, hvor vigtigt det er, at Kræftens Bekæmpelse får midler til forskning. Men der er også mange andre aktiviteter og tilbud, som alle kræftramte får: Læger, terapeuter, psykologer m.fl.," understreger Bonnie Hyldahl Nielsen.

Hun fik brystkræft i marts 2017 og er nu erklæret rask.

* Weekendens arrangement forventes at indbringe op imod 130.000 kroner til Kræftens Bekæmpelse.

* Se BILLEDGALLERI - klik her. Nu også billeder fra lørdag aften.

Af RANDERSiDAG.dk

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.