Kinesere holder pinse i Randers

Torsdag 17. maj 2018 kl: 10:07

Kinesere holder pinse i Randers
Målet er, at Randers inden for en periode på ca. 3 år skal modtage op mod 2.000 kinesiske gæster om året.
I pinsen er Randers vært for 16 kinesere fra rejsebranchen. De kommer på besøg for at se, hvad vi har at tilbyde.

Målet er, at Randers inden for en periode på ca. 3 år skal modtage op mod 2.000 kinesiske gæster om året. Det skal de 16 rejseagenter hjælpe os med, og derfor er det vigtigt, at de selv har set og oplevet, hvad vi kan.

Borgmester Torben Hansen starter besøgsprogrammet med at byde velkommen i Det Gamle Rådhus. Derefter går det slag i slag med bl.a. byvandring, et traditionelt dansk "Coffee Table", besøg på Gaia Museum Outsider Art, Randers Regnskov, Fladbro Kro, Beerwalk, Randers FC, Hotel Randers, Motel X, Cold Hand Winery, Galleri Grevelsgaard, en sejltur med M/S Lillebjørn og afsluttende med en vandretur langs Gudenåen i Vorup Enge og DanmarksParken mandag morgen.

"Kina er langt væk og et kæmpe marked, men vi tror på, at med det samarbejde vi har etableret med Beiou365, hvor vi kan matche vores produkter med konkrete og veldefinerede målgrupper, kan vi tiltrække turister helt fra Kina. Vi går efter de kinesere, der rent faktisk gerne vil opleve vores kultur, vil have autentiske oplevelser og som giver sig tid", siger turistchef i Randers, Anne-Mette Knattrup.

* Besøget er kommet i stand i et samarbejde mellem Beiou365 ved Casper Tollerud i Shanghai, Finnair og Billund Lufthavn.


© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.