Sci-fi succes forlænges

Mandag 16. april 2018 kl: 06:58

Sci-fi succes forlænges
Vi synes, at tanken om at bruge Star Wars-universet til læring og kreativ leg er en god ide, siger Helle-Marie Taastrøm, leder, natucentret.
Fik du ikke nok af 'Randers - en by i galaksen' i weekenden tilbyder Randers Naturcenter en jagt efter dyr, der meget vel kan leve i en fjern fjern galakse.

Naturcentret tilbyder et spil, hvor du og børnene kan spille mod hinanden med dyrekort. I naturcenterets grejbank kan du låne udstyr for at gå på jagt efter Star Wars-agtige dyr i søen. Sidst, men ikke mindst, er der mulighed for at bruge fantasien og lave dine egne dyr inspireret af Star Wars-universet.

"Vi synes, at tanken om at bruge Star Wars-universet til læring og kreativ leg er en rigtig god ide. Derfor har Randers Naturcenter koblet sig på festivalen "En by i galaksen". Vi har haft besøg af skoleklasser, som har arbejdet med galaktiske dyr. Lørdag den 21. april inviterer vi familierne med til at gøre det samme, " siger Helle-Marie Taastrøm, leder af Randers Natucenter.

Der vil på dagen også være mulighed for at bygge en fuglekasse, som du for 40 kroner må tage med hjem. Eller brænde ler-perler og tegnekul over bål.

"Nu når foråret er kommet til Randers, vil vi her på Randers Naturcenter også gerne sætte fokus på forårets dyreliv og udendørsaktiviteter", tilføjer Helle-Marie Taastrøm.

* Med naturmaterialer er det muligt at bygge galaktiske dyr på Randers Naturcenter lørdag den 21. april mellem kl. 10 og 14.

* Læs også 'Randers rystede galaksen' og se billedgalleri - klik her.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.