Kammerorkestret klar med nyt program

Søndag 15. april 2018 kl: 06:16

Kammerorkestret klar med nyt program
Der står både store solistnavne og intime kammerkoncerter på programmet, når Randers Kammerorkester lukker døren op til en ny og spændende sæson 2018-2019.

Solisterne er bl.a. verdensstjerner som barytonen Bo Skovhus, sopranen Henriette Bonde-Hansen, blokfløjtenisten Michala Petri og det svenske fænomen Gunhild Carling.

Der er desuden gratis Grøntsagskoncerter i januar, februar og marts, nytårskoncert i januar med tenoren Adam Frandsen som solist, Händels Messias i december og en ekstraordinær koncert med musik fra storfilmen Star Wars i april. Alt i alt er der noget for enhver, der holder af den klassiske musik. Billetsalget begynder på Værket lørdag den 21. april kl. 11.00.

I august 2018 er det 25 år siden den skotske David Riddell blev ansat som dirigent og orkesterchef ved Randers Kammerorkester. Det fejrer orkestret med en storslået jubilæumskoncert, hvor to af Danmarks absolut førende sangere optræder som solister.

* Se hele programmet for sæson 2018-2019 - klik her.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.