Fuld mand gik rundt med en trailer

Fredag 13. april 2018 kl: 13:56

Fuld mand gik rundt med en trailer
Fra politiets døgnrapport fredag 13. april 2018.

* En 23-årig mand havde - som politiet udtrykker det - sandsynligvis fået en tår over tørsten, da han torsdag kl. 6.45 gik rundt ude på Hobrovej i Randers.

Politiet modtog flere anmeldelser fra borgere, der kunne fortælle, at en ung mand gik rundt ude på vejen, så bilerne måtte køre udenom. Flere forklarede også, at han nu havde hentet en trailer, som han trak bag sig.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor de traf den 23-årige, der stod i vejkanten. Han virkede beruset og forklarede da også selv, at han havde været i byen og havde forsøgt at tomle hjem uden held.

Manden blev sigtet for at forstyrre den offentlige orden og fik tilbudt et lift hjem.

---

Container i brand satte ild til garage
* Østjyllands Politi blev torsdag først på dagen kaldt ud til en brand i en garage på Haraldsvej i Randers SØ. Her opstod der tilsyneladende brand i en container eller en go-cart, som så antændte den garage, den stod i.

Det var en forbipasserende på vejen, der gjorde den 72-årige ejer opmærksom på branden. Han forsøgte selv at slukke ilden med nogle spandfulde vand, men måtte opgive og ringede 112.

Da politiet kom, blev den 72-årige tilset for røgforgiftning i en ambulance og blev kørt til Regionshospitalet Randers til observation.

Branden var umiddelbart ikke til fare for de omkringliggende huse, og brandvæsenet lykkedes med at slukke den, uden at den nåede at sprede sig videre. Årsagen til branden er endnu ukendt.

---

Færdsel
* En 49-årig mand blev torsdag kl. 20.55 standset i bil i Stemannsgade i Randers. Patruljen bemærkede, at bilen slingrede og besluttede sig for at standse føreren. Her viste det sig da også, at han havde en promille på mere end det tilladte, hvilket han blev sigtet for.

* En 34-årig mand blev i nat kl. 3.57 anholdt og sigtet for spritkørsel, da han blev standset af en patrulje på Bøsbrovej i Randers SV.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.