Langå med på skolemesse

Fredag 13. april 2018 kl: 08:12

Langå med på skolemesse
Lærer Majken Vestergaard, Langå Skole, er superbruger og med på skolemessen.
Langåelever deltager i projektet 'Læringsteknologi i Praksis' på skolemesse i Aarhus. De deltager med en bevægelses-app.

Torsdag 19. april tager en lille gruppe elever som repræsentanter for Langå Skole af sted til Skolemesse i Aarhus sammen med skolens superbrugere af Edu-caching Mikael Nielsen og Majken Vestergaard.

De skal deltage i et nyt projekt der hedder 'Læringsteknologi i praksis'.

Langå Skoles elever skal fortælle om, hvordan man bruger bevægelses app'en Edu-caching på Langå Skole. Langå Skoles repræsentant mødte udvikleren af Edu-caching til skolemessen i 2016, hvor app'en stadig var meget ny. Langå Skole indgik et samarbejde med udvikleren og det har sidenhen udviklet sig gavnligt til begges fordel.

Langå Skole er testskole når noget nyt skal afprøves og skolens undervisere og elever bliver hørt, når der er noget, de synes, mangler eller kan gøres bedre i app'en.

Derfor var det også Langå Skole der stod for et naturligt valg, da Edu-caching blev inviteret til at få en stand på årets skolemesse i Aarhus.

Der var mange elever, der kunne vælges som repræsentanter, da mange af skolens elever selv kan lave løb til hinanden i Edu-caching, men der var kun plads til 4 elever. De fire elever består af Anna, Arijana, Frederik og Asger fra 6. årgang. De har knoklet både i skoletiden og i fritiden til at blive klar til skolemessen. De har lavet et Edu-caching-løb som folk kan komme og prøve, samt klargjort et oplæg om deres arbejde med Edu-caching.

* Edu-caching er en bevægelses-app, som motivere eleverne til at bevæge sig rundt efter et virtuelt skattekort på mobilen. Man kan både lave et simpelt løb, hvor eleverne løber rundt på forskellige poster rækkefølge, men også mere omfattende, hvor posterne ligger i vilkår rækkefølge og niveauinddelt.

* Se evt. mere på www.edu-caching.com og www.skolemessen.dk

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.