Vær med ved indvielsen af nyt på hospitalet

Fredag 13. april 2018 kl: 07:59

Regionshospitalet Indgang A. Foto: Helle Brandstrup Larsen
Regionshospitalet Indgang A. Foto: Helle Brandstrup Larsen

Vær med ved indvielsen af nyt på hospitalet
Hospitalsdirektør Jonas Dahl håber på mange gæster. Foto: Helle Brandstrup Larsen
Alle er inviteret, når Regionshospitalet Randers indvier Indgang A på Skovlyvej 15 i Randers samt de nye lokaler til 'Blodprøvetagningen'.

I efteråret 2017 påbegyndte Regionshospitalet Randers første etape af sin moderniseringsplan frem mod 2032 med renovering af "den gamle hovedindgang" på Skovlyvej 15, der i dag er omdøbt til Indgang A. Efter måneders renovering fremstår indgangen nu lys og moderne – og opgraderet på brandsikkerheden. Informationen er kommet tilbage, nye skilte med vejvisning er sat op, og der er udvidet med et cafeområde til patienter, pårørende og øvrige gæster.

Blodprøvetagningen har fået til huse i renoverede lokaler, hvor skadestuen tidligere lå. Her er der både mere plads til borgerne og lettere adgang fra parkeringshuset og fra Indgang A. De renoverede rammer bliver officielt indviet den 23. april, og alle borgere er velkomne.

"Vi håber, mange borgere vil lægge vejen forbi til indvielse af både Indgang A og Blodprøvetagningen. Vi har arbejdet på at skabe nogle mere indbydende og moderne rammer til borgerne og medarbejderne, og vi glæder vi os derfor til at vise rammerne frem og fortælle mere om dem," siger Jonas Dahl, hospitalsdirektør.

Til indvielsen vil der blive holdt taler af bl.a. formand for Hospitalsudvalget Henrik Gottlieb Hansen (A) og hospitalsdirektøren. Der vil blive tilbudt rundvisning fra Indgang A til Blodprøvetagningen, hvor gæsterne vil få fremvist hospitalets nye vejvisningssystem og ny udsmykning fra bl.a. Water Music-arrangementet i Randers 2017.

Kom til indvielse af renoverede rammer på Regionshospitalet Randers
Mandag den 23. april kl. 13.00-15.00, Indgang A, Skovlyvej 15, Regionshospitalet Randers. Tilmelding er ikke nødvendig.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.