Hør om metasundhed

Torsdag 12. april 2018 kl. 13:00

Hør om metasundhed
Arrangør Inger Marie Secher, Randers. Foto: John Hyldahl
Orangeriet er stedet, hvor metasundheden kommer til at blomstre med undervisning, yoga og personlig tankefeltsterapi. Alt sammen i et samarbejde med tanke-feltet.dk

"Jette K. Mortensen, som er Life Coach/terapeut/kursusholder, har jeg inviteret til at komme og fortælle om, hvordan hun hjælper sine klienter af med psykiske og fysiske symptomer," fortæller arrangør Inger Marie Secher, Randers.

Jette K. Mortensen vil komme ind på og demonstrere følgende:

Metasundhed og hvad der sker i din krop, når du f.eks. mister dit job, går ned med stress, bliver syg osv.

"Tankefeltterapi er en effektiv metode, som Jette bruger til at hjælpe folk af med lidelser som stress, fobier, traumer, mindreværd m.m. og får dem videre i livet. Med mindfulness undgår du stress og lærer at håndtere vanskelige livskriser og være mere nærværende, understreger Inger Marie Secher.

* Gratis info og demonstration af metasundhed torsdag 12. april kl. 19.30-21.30, Orangeriet, Clausholmvej 196, Randers. Tilmelding: elisaholt@mail.dk eller 2184 0140. Begrænset antal pladser! Der er gratis kaffe/te og kage.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


Arrangør Inger Marie Secher, Randers.

© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.