Randers på grillristen

Tirsdag 3. april 2018 kl. 07:39

Randers på grillristen
Den 26. april afholdes grillkursus hos XL-Byg i Vorup.
Hvis du elsker at grille - eller drømmer om at lære det - så kommer muligheden nu nærmest rullende lige til døren.

Grillproducenten Webers grilleksperter rejser i øjeblikket landet tyndt for at afholde inspirerende sommergrillkurser og dele grilltips.

Den 26. april afholdes grillkursus hos XL-Byg i Vorup. Tag gerne din grillmakker med, så I sammen kan afprøve nyt grilltilbehør og få en ekstraordinær oplevelse. Jeres nyhøstede erfaringer er lige til at tage med hjem på terrassen, lyder opfordringen.

Denne sommer foregår grillkurserne som en blanding af praktik ved grillen og grillkokkenes demonstration af grillteknikker og produkter, så der bliver rig mulighed for at suge til sig i løbet af de tre timer, som kurset varer.

Kursusdeltagerne får mulighed for at prøve kræfter med både gas-, kul- og den nye digitale elgrill, når de går i lag med den menu, som grillkokkene har sammensat.

De kan se frem til spændende snacks og ikke mindre end fire lækre retter. Hvis Cote de boeuf, brie/bacon sandwich, cheesy nachos, oliven- og fetafyldt kyllingebryst samt kokospandekager med grillet ananas lyder fristende, så er sommergrillkurset lige noget for dig.

* Tilmelding sker på Weber.com, der er 48 pladser på hvert kursus, og det koster 349 kr. at få pudset grillformen af.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.