Farvel til en spidskandidat

Tirsdag 13. marts 2018 kl: 15:43

Farvel til en spidskandidat
Frederik Glerup Christensen er flyttet til udlandet.
Alternativet Randers har holdt årsmøde. Partiets lokale og lovende unge talent er rejst ud af landet, hvilket førte til en ny bestyrelse.

På årsmødet var der besøg af folketingsmedlem for Alternativet Josephine Fock, som indledte mødet med at fortælle lidt om at være aktiv i bevægelsen og om Alternativets værdier.

Fock sagde bl.a., at "vi i Alternativet vil føre politik og samtale på en ordentlig måde. Det betyder dog ikke, at vi ikke må kritisere – det må vi godt, men det skal altid følges op med, hvad vi så foreslår i stedet for."

Derefter var der ordinært årsmøde.

Beretningen fra bestyrelsen omhandlede især de aktiviteter der havde været under valgkampen. Alternativets spidskandidat Frederik Glerup Christensen var meget aktiv i valgkampen og har fået mange roser for, hvor godt han har klaret debatterne, på trods af hans unge alder.

"Et nyt politisk talent er født, men Alternativet Randers har måttet sige farvel til Frederik Glerup Christensen, da han har valgt at flytte til udlandet," beklagede den afgående forperson Anni Andersen.

På årsmødet blev der valgt ny bestyrelse:

Arne Sandberg er ny forperson, Anni Holmann Andersen ny kasserer.
Bestyrelsesmedlemmer er Lisbeth Andersen, Thomas Due Nielsen og Lisbeth Lohmann. Som supplement blev Per Christensen og Kirsten Nielsen valgt.

Bestyrelsen ser frem til at arbejde både med de lokale og landspolitiske temaer og gør klar til det kommende folketingsvalg.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.