Nyt friplejehjem har styr på finansieringen

Tirsdag 13. marts 2018 kl: 06:28

Nyt friplejehjem har styr på finansieringen
Formanden for Randers Friplejehjem, Flemming Østergaard. Foto: John Hyldahl
Randers Friplejehjem har nu fået hele financieringen på plads til byggeriet af Randers Friplejehjem på grunden 'Store Bjørn' i Helsted.

"I bestyrelsen er vi rigtig glade for, at finansieringen af byggeriet af friplejehjemmet til cirka 46 millioner kroner nu er på plads oplyser formanden for Randers Friplejehjem, Flemming Østergaard”.

Flemming Østergaard fortæller også:

"Boligministeriet har meddelt os den endelige andel i boligkvoten. Lån hos kreditforening og Vækstfonden er sikret, og byggekredit hos Sparekassen Kronjylland er i hus".

Grunden er købt af Randers Kommune, og Randers Museum har lavet prøvegravning og givet grønt lys for, at der kan bygges på grunden.

Der er desuden indgået administrationsaftale med Danske Diakonhjem i Vejle, som skal løse den administrative opgave, så leder og personale kan koncentrere sig om pleje og omsorg.

Friplejehjemmet til de 24 beboere får eget køkken, hvor maden vil blive tilberedt fra bunden. Der vil blive anlagt en park omkring friplejehjemmet.

Projektfasen er forløbet godt og effektivt, men bestyrelsen og støtteforeningen har også arbejdet meget målrettet på projektet siden start i marts 2017.

“I april d.å. forventer vi, at vi kan udbyde hele projektet med byggeriet af friplejehjemmet i licitation som totalentreprise. Vi forventer, at vi kan tage det første spadestik til byggeriet af friplejehjemmet i august/september", slutter Flemming Østergaard”.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.