Langå handler mest på nettet

Mandag 12. marts 2018 kl: 19:43

Langå handler mest på nettet
Hele 8,7 pakker har posten i snit leveret til hver husstand i 8870 Langå i 2017.
I Langå er borgerne ekstra glade for at handle varer på nettet. Nye tal fra PostNord viser, at Langå lægger sig forrest som den by i Randers kommune, der modtager flest pakker pr. husstand.

Hele 8,7 pakker har posten i snit leveret til hver husstand i 8870 Langå i 2017.

Til sammenligning modtog borgerne i eksempelvis 8990 Fårup og 8900 Randers hhv. 7,1 og 5,5 pakker i gennemsnit pr. husstand sidste år.

"Vi kan se, at flere og flere danskere handler på nettet, fordi det er nemt og bekvemt i en travl hverdag. Og de har i den grad taget nethandlen til sig i Langå, hvor vores pakkebude leverer ekstraordinært mange pakker, siger Jørgen Fischer, e-handelsrådgiver hos PostNord.

Når danskerne og Langå-borgerne shopper på nettet, er hurtig og fleksibel levering helt afgørende. Det viser PostNords seneste undersøgelse af danskernes e-handel med al tydelighed.

"3 ud af 4 danskere forventer at få deres vare senest to dage efter, de har bestilt den i netbutikken. Og 9 ud af 10 selv vil bestemme, hvordan og hvor de får leveret varen og ønsker f.eks. at kunne vælge imellem levering til døren, et aftalt sted på bopælen eller på posthuset i supermarkedet, så man kan hente pakken, mens man alligevel er ude og handle", siger Jørgen Fischer.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.