Penge så hatten passer

Mandag 12. marts 2018 kl: 11:16

Mølleformand Ove Knudsen og formand for Andelskassens aktionærråd Marcellus Arnoldus Arkesteijn.
Mølleformand Ove Knudsen og formand for Andelskassens aktionærråd Marcellus Arnoldus Arkesteijn.

Penge så hatten passer
Mølleformand Ove Knudsen
Ved Andelskassernes aktionærkredse for Midtjylland og Østjylland, var 'Møllesvendene' ved Den Selvejende Institution Lyshøj Mølle mødt frem. Og da de gik, var de 15.000 rigere.

Den Selvejende Institution Lyshøj Mølle var nomineret og udvalgt til at modtage en af priserne for 2018: 'Sammen kan vi mere-prisen 2018'.

Begrundelsen var bl.a. at det sammenhold "Møllesvendene" udviser, er tegn på, hvad det betyder, når man står sammen. Gennemsnitalderen på "Møllesvendene" er 68 år.

Formanden for den Selvejende Institution Lyshøj Mølle, Ove Knudsen, sagde i sin takketale, at "det er dejligt, at der også er andre der mener, vi yder en god indsats, ikke kun for lokalsamfundet, men for alle der interesserer sig for gamle møller.

Beløbet på de 15.000 kr. skal anvendes til færdig renovering af møllehatten, hvor der nu kun mangler ca. 800.000 kr., for at den kan komme på plads.

Til sidst blev alle ca. 800 deltagere inviteret på kaffe, en torsdag eftermiddag, som er arbejdsdag på møllen.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.