Kunst på slottet

Mandag 12. marts 2018 kl: 10:28

Kunst på slottet
Her fra Bolognagruppens udstilling i 2018. Foto: John Hyldahl
Også i dette års påske kan kunstinteresserede få lejlighed til at opleve en perlerække af kunstværker og møde værkernes skabere på en udstilling på Fussingø Slot.

I 2018-udstillingen medvirker 14 veletablerede og erfarne kunstnere fra forskellige dele af landet. For de flestes vedkommende er Fussingøudstillingen kun den seneste i en lang række af inden- og udenlandske fremvisninger. De spænder over et væld af udtryksformer og materialevalg og deres baggrund og tilgang til kunsten er lige så forskellig som deres værker.

Som besøgende på udstillingen vil du opleve både meget farverige og påtrængende kunstværker og mere ydmyge og dæmpede kulører og figurer. Men i alle tilfælde er værkerne et klart udtryk for deres skabers passion og kreativitet. Slottets mange rum og gange åbner mulighed for, at kunstnerne kan samle de udstillede værker, så beskueren får et indtryk af helheden i kunstnerens udtryksform.

På Fussingøgruppens hjemmeside, www.fussingoeslot.dk er der en fyldig præsentation af alle 14 udstillere og eksempler på deres kunst.

* Udstillingen åbner Palmesøndag den 25. marts kl. 10. En time senere – kl. 11 – vil keramikeren Signe Kähler holde åbningstale, og musikerne i bandet Venning Wild Cats vil fylde det gamle slots gange og rum med liflige jazztoner.

* Efterfølgende er udstillingen åben alle dage i perioden 29. marts – 2. april i tidsrummet kl. 10 – 17. Cafeen er åben for køb af kaffe og brød.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.