Børn sang i Fritidscentret

Mandag 12. marts 2018 kl: 06:36

Børn sang i Fritidscentret
Børnene sang til stor fornøjelse for alle.
Ældre Sagens årsmøde i Fritidscentret fredag sluttede med sang. Jennumparkens børnekor optrådte med sange fra korets fire cd'er.

Sangene blev introduceret med oplevelser, som knyttede sig til disse. Om ”Sneflokke kommer vrimlende”, blev der fortalt om korets tur til Jenle, hvor man i 2016 fejrede 150- året for Jeppe Aakjær.

”Jeg ved en lærkerede” blev også sunget, da koret i 2015 fejrede 150-året for Carl Nielsen. ”Dronningepotpourriet” er tre sange af Halfdan Rasmussen med melodier af korets pianist, Ulrik Damm.

Disse sange er fra korets første cd- og sangudgivelse ”Nye og gamle sange af Halfdan”. På det tidspunkt i 2010 var der Kongeligt besøg i Randers, hvor koret præsenterede dette ”Dronningepotpourri” for Hendes Majestæt Dronning Margrethe!

Deltagerne i Ældre Sagens årsmøde fik også lov til at synge med på et par sange. Desuden blev de også inviteret til korets 10 års fødselsdagskoncert på Værket lørdag den 5. maj.

Der var mange begejstrede tilkendegivelser til børnene efter koncerten!

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.