Nyt erhvervsnetværk

Mandag 12. marts 2018 kl: 06:18

Nyt erhvervsnetværk
Netværket er et professionelt drevet businessnetværk og har derfor intet med golf at gøre.
Nyt erhvervsnetværk ser dagens lys i Randers – et netværk for ejerledere, professionelle virksomhedsledere, forretningsdrivende og nøgle / ressourcepersoner i lokalområdet.

Alle er velkomne, når Randers Fjord Golfklub (RFGK) fredag den 23. marts inviterer til et informationsmøde omkring et nyt erhvervsnetværk.

Klubben vil såvel overfor den nuværende kreds af samarbejdspartnere samt alle andre interesserede virksomheder etablere et erhvervsnetværk, hvor indholdet og formålet er: Egenudvikling, virksomhedsudvikling og opbygning af relationer i nærområdet.

Gennem erhvervsnetværket vil RFGK gerne bidrage til udvikling af erhverv- og forretningslivet i lokalområdet og styrke samarbejdet mellem netværkets deltagere.

Vigtigheden af at få opbygget dette lokale erhvervsnetværk underbygges af, at LAG Randers/Favrskov, Randers Kommune og EU støtter projektet.

Netværket er et professionelt drevet businessnetværk og har derfor intet med golf at gøre. Golfklubben er blot initiativtager til erhvervsnetværket og stiller deres dejlige lokaler til rådighed. Faciliteringen af netværket overlades til firmaet Sponsornet, som også drifter lignende netværk andre steder i landet.

* Informationsmødet afholdes fredag den 23. marts kl. 06.45, hvor klubben byder på en dejlig morgenbuffet, inden netværkets fremtidige facilitatorer, Pernille Jakobsen og Birgitte Munk Sand vil fortælle om deres baggrund samt tankerne omkring den retning, som de i samarbejde med netværket skal udvikle det i. Direktør Jan Larsen fra Aalborg Håndbold vil fortælle om sine egne erfaringer på sin karismatiske og levende måde.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.